OUTLET PÅ TØJ - sidste chance for at købe dine favoritter

Myprotein Fortrolighedspolitik


Myprotein er forpligtet til at beskytte vores kunders privatliv. Tag dig tid til at gennemgå denne meddelelse, der forklarer, hvilke oplysninger vi indsamler om dig, hvordan vi bruger dem og dine rettigheder. The Hut.com Limited (“Myprotein”, “vi” eller “os”) er dataansvarlig for de personlige data indsamlet via eller i forbindelse med Myprotein.dk og enhver tilknyttet App (Myprotein.dk).


Hvilke personlige data indsamler vi om dig?


Vi indsamler personlige data fra dig, når du giver det direkte til os og via din brug af webstedet. Disse oplysninger kan omfatte:


  • Oplysninger, du giver os, når du bruger vores websted (f.eks. dit navn, kontaktoplysninger, køn, produktanmeldelser og eventuelle oplysninger, du føjer til din kontoprofil).
  • Transaktions- og faktureringsoplysninger, hvis du foretager køb hos os eller bruger vores websted (fx kredit- / betalingskortoplysninger og leveringsoplysninger).
  • Optegnelser af dine interaktioner med os (fx hvis du kontakter vores kundeserviceteam, interagerer med os på sociale medier).
  • Oplysninger, du giver os, når du deltager i en konkurrence eller deltager i en undersøgelse.
  • Oplysninger indsamlet automatisk ved hjælp af cookies og andre sporingsteknologier (f.eks. Hvilke sider du har set, og om du klikker på et link i en af vores e-mail-opdateringer). Vi kan også indsamle oplysninger om den enhed, du bruger til at få adgang til vores websted.
  • Andre oplysninger, der er nødvendige for webstedet, for eksempel kan vi få adgang til din placering, hvis du giver os dit samtykke.


Hvis du også handler i en af vores butikker, kan vi kombinere de oplysninger, du giver os i butikken (f.eks. Hvis du foretager et køb eller deltager i vores mailingliste i butikken) med ovenstående oplysninger.


Hvad bruger vi disse personoplysninger til?


Afhængigt af hvordan du bruger vores websted, er dine interaktioner med os og de tilladelser, du giver os, de formål, som vi bruger dine personlige data til, herunder:


  • At opfylde din ordre og opretholde din online konto.
  • At administrere og reagere på eventuelle forespørgsler eller klager til vores kundeserviceteam.
  • At tilpasse webstedet til dig og vise dig indhold, vi tror, du vil være mest interesseret i, baseret på dine kontooplysninger, din købshistorie og din browsingaktivitet.
  • At forbedre og vedligeholde webstedet og overvåge dets brug.
  • Til markedsundersøgelser, f.eks. vi kan kontakte dig for tilbagemelding om vores produkter.
  • At sende dig marketingmeddelelser og vise dig målrettet annoncering, hvor vi har dit samtykke eller på anden vis har tilladelse til at gøre det.
  • Af sikkerhedshensyn at undersøge svig og om nødvendigt at beskytte os og tredjeparter.
  • At overholde vores juridiske og lovmæssige forpligtelser.


Vi baserer os på følgende retsgrundlag i henhold til databeskyttelsesloven for at behandle dine personlige data:


  • Da behandlingen er nødvendig for at indgå kontrakt med dig eller tage skridt forud for indgåelse af en kontrakt med dig (f.eks. Hvor du har købt hos os, bruger vi dine personlige data til at behandle betalingen og opfylde din ordre).
  • Fordi vi har fået dit samtykke (f.eks. Hvor du kontakter os med en forespørgsel, hvor du tilføjer valgfri information til din konto profil, eller hvis du indvilliger i at modtage markedsføring fra os).
  • Fordi det er i vores legitime interesser som en e-handelsleverandør at opretholde og fremme vores tjenester. Vi søger altid at forstå mere om vores kunder for at tilbyde de bedste produkter og kundeoplevelser. Vi bruger oplysninger om dig til at skræddersy din opfattelse af webstedet for at gøre det mere interessant og relevant med hensyn til produkterne og tilbuddene der vises.


Vores websted kan give dig mulighed for at tilføje yderligere oplysninger til din konto profil, f.eks. Oplysninger om din kropstype, hudtype, hårtype, hårtilstand, træningsregime, præstationsmål, højde og vægt. Vi behandler disse oplysninger med særlig følsomhed, da vi forstår at det kan afsløre oplysninger om dit helbred eller etnicitet, for eksempel. Du behøver ikke at give disse oplysninger til os, og kan slette dem eller opdatere dem til enhver tid.


Marketing


Vi elsker at kommunikere med vores kunder, og derfor kan vi, afhængigt af dine markedspræferencer, bruge dine personlige data til at sende dig marketingbeskeder via e-mail, telefon eller post. Nogle af disse meddelelser kan være skræddersyet til dig, baseret på din tidligere browsing- eller købsaktivitet og andre oplysninger, vi har om dig.


Hvis du ikke længere ønsker at modtage marketingkommunikation fra os (eller gerne vil tilmeldes igen!), Kan du til enhver tid ændre dine præferencer ved at kontakte os (detaljer nedenfor), klikke på linket "afmeld" i en e-mail eller ved at opdatere dine indstillinger i din konto. Hvis du afmelder dig fra markedsføring, skal du være opmærksom på, at vi stadig kan kontakte dig med servicemeddelelser fra tid til anden (fx ordre- og leveringsbekræftelser og oplysninger om dine juridiske rettigheder).


Du kan også se annoncer for vores websted på tredjepartswebsteder, også på sociale medier. Disse annoncer kan tilpasses dig ved hjælp af cookies (som sporer din webaktivitet, så vi kan vise annoncer til kunder, der har besøgt vores websted). Hvor du ser en annonce på sociale medier, kan det skyldes, at vi har inddraget det sociale netværk for at vise annoncer til vores kunder eller brugere, som matcher vores kunders demografiske profil. I nogle tilfælde kan det dreje sig om at dele din e-mail-adresse med det sociale netværk. Hvis du ikke længere vil se skræddersyede annoncer, kan du ændre dine cookie- og privatlivsindstillinger på din browser og disse tredjepartswebsteder.


Hvem deler vi disse personoplysninger med?


Vi deler kunders personlige data med tredjepart under følgende omstændigheder:


  • Med andre virksomheder i vores koncern af virksomheder, som det er nødvendigt for at drive webstedet.
  • Med vores leverandører og serviceudbydere, der arbejder for os, f.eks. betalingsprocessorer og leveringsselskaber.
  • Med vores professionelle og juridiske rådgivere.
  • Med tredjeparter involveret i forebyggelse og afsløring af svig.
  • Med retshåndhævende myndigheder eller andre statslige myndigheder, f.eks. at rapportere et svig eller som svar på en lovlig anmodning.
  • I tilfælde af at vi sælger eventuelle forretningsmæssige aktiver, kan vores kunders personoplysninger blive videregivet til en potentiel køber. I dette tilfælde vil vi gøre rimelige forsøg på at sikre, at køberen bliver bundet af vilkårene i denne privatlivspolitik.
  • Ellers hvor vi har dit samtykke eller er lovligt tilladt at gøre det.


Opbevaring og Fastholdelse


Vi bruger udbydere baseret på hele verden. Derfor kan dine personoplysninger behandles i lande uden for Europa, herunder i lande, hvor du måske har færre juridiske rettigheder i forhold til dine data end i lokal lovgivning. Hvis vi overfører personlige data uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, vil vi, som krævet i gældende lov, sikre, at dine personlige rettigheder beskyttes tilstrækkeligt af passende sikkerhedsforanstaltninger, især EU's standardkontraktbestemmelser. Kontakt os venligst, hvis du vil have flere oplysninger om disse sikkerhedsforanstaltninger.


Vi opbevarer dine personlige data så længe vi har brug for det til ovenstående formål, så denne periode varierer afhængigt af dine samspil med os. For eksempel, hvor du har købt hos os, registrerer vi dit køb i den periode, der er nødvendig for fakturering, skat og garanti. Vi kan også opretholde korrespondance med dig (for eksempel hvis du har lavet en klage over et produkt) så længe det er nødvendigt for at beskytte os mod et retskrav. Hvor vi ikke længere har brug for at holde dine oplysninger, vil vi slette det. Bemærk venligst, at hvor du afmelder dig fra vores marketingkommunikation, registrerer vi din e-mailadresse for at sikre, at vi ikke sender dig markedsføringsemails fremover.


Sikkerhed


Dette websted sikrer, at data krypteres, når du forlader webstedet. Denne proces indebærer omdannelse af information eller data til en kode for at forhindre uautoriseret adgang. Dette websted følger denne proces og anvender sikre metoder til at sikre beskyttelse af alle kredit- og betalingskorttransaktioner. Krypteringsmetoder som SSL bruges til at beskytte kundedata, når de er i transit til og fra dette websted via en sikker kommunikationskanal.


Selvom vi gør alt, der er i vores magt for at sikre, at personoplysninger altid er beskyttet fra vores websted, kan vi ikke garantere sikkerheden og integriteten af de oplysninger, der er blevet sendt til vores websted.


Børn


Vores websted er ikke beregnet til og bør ikke bruges af børn under 18 år. Vi indsamler ikke videnskabeligt data fra børn under 18 år.


Cookies


Vores websteder bruger cookies og lignende teknologier til at give bestemte funktioner til webstedet, for at forstå og måle dets ydeevne og for at levere målrettet annoncering. Se vores Cookie Politik her for at få yderligere oplysninger om de cookies, vi bruger, og hvordan du ændrer dine cookieindstillinger.


Dine Rettigheder


Du har visse rettigheder i forbindelse med dine personlige data, herunder retten til adgang, overførbarhed, korrektion og anmodning om sletning af dine personlige data.


Du har også ret til at protestere mod, at dine personlige data bliver brugt til bestemte formål, herunder at sende dig markedsføring. Se "Marketing" ovenfor, for flere detaljer om, hvordan du kan fravælge markedsføring.


Vi overholder eventuelle anmodninger om at udøve dine rettigheder i overensstemmelse med gældende lovgivning. Vær dog opmærksom på, at der er en række begrænsninger for disse rettigheder, og der kan være omstændigheder, hvor vi ikke er i stand til at overholde din anmodning. For at fremsætte anmodninger vedrørende dine personlige oplysninger, eller hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende dine personlige oplysninger, skal du kontakte os ved hjælp af nedenstående oplysninger. Du har også ret til at kontakte din lokale tilsynsmyndighed for databeskyttelse.

 

Kontakt Os


Hvis du har spørgsmål om ethvert aspekt af vores fortrolighedspolitik, bedes du kontakte os på nedenstående oplysninger:


Telefon: +44 0161 8131481

Email: feedback@thehutgroup.com

Adresse: Kundeservice, Meridian House, Gadbrook Park, Cheshire, CW9 7RA, UK


Senest opdateret 14.05.2018

2018 © 2018 The Hut.com Limited, en virksomhed registreret i England og Wales (virksomhedsnummer 05016010), som er registreret under adressen Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ.